Najčitanije

 • Fotogalerije

  DANAS U ŽUPANIJI Županica primila 18-ero nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnica i djelatnika

  Osamnaestero odgojno-obrazovnih djelatnica i djelatnika Požeško-slavonske županije ove je godine za svo rad od Ministarstva znanosti i obrazovanja, povodom Svjetskog dana učitelja, primilo nagradu. To su Martina Budimir, Zvjezdana Farkaš, Jelena Kovačević, Ksenija Krizmanić Horvat, Marija Šag Sadilek i Lidija Gerstman iz Ekonomske škole, Marijana Levar i Jadranka Kaučić iz Obrtničke škole, Vera Ćuže Abramović iz Gimnazije Požega, Marina Mirković iz Tehničke škole, Jasminka Hajpek iz OŠ Antuna Kanižlića, Lidija Pecko iz OŠ Dobriša Cesarić, Josip Blagojević iz Katoličke osnovne škole, Veronika Lipohar, Sanja Grbeš i Marijana Škvorc iz OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica, Ivana Rakonić Leskovar iz OŠ Dragutina Lermana Brestovac te Marijana Andrišek iz OŠ Mladost Jakšić. Za njih je županica Antonija Jozić danas u županijskoj vijećnici organizirala prijem kako bi im čestitala na nagradi.


  – Od srca vam se zahvaljujem na svemu što činite, na ljubavi koju pružate našoj djeci, na trudu, radu i angažmanu u ne tako lakim okolnostima. S većinom od vas u ovakvoj prigodi vidjela sam se i prošle godine što potvrđuje da vaši rezultati koji su prepoznati prošle godine i onih prijašnjih godina nisu slučajni. Budite i dalje tako ustrajni, entuzijastični i obavljajte i dalje svoj poziv na najbolji mogući način – rekla je županica Jozić.

  U ime nagrađenih županici na prijemu je zahvalila Martina Budimir iz Ekonomske škole.
  Dodajmo još kako Ministarstvo znanosti i obrazovanja svake godine nagrađuje one koji svojim radom kontinuirano unapređuju odgojno-obrazovni sustav RH.

  Tekst:V.Milković

  Foto:  V.Milković/ pszupanija.hr

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači