Search
Close this search box.

DJEČJI VRTIĆ „TRATINČICA” PLETERNICA Oproštaj od ‘maturanata’

Učenici završnih razreda srednjih škola proteklih su se dana na razne načine opraštali od svog srednjoškolskog obrazovanja no, veselo je bilo i među ‘maturanatima’ u vrtićima koji će ove jeseni tek poći u školu. Evo zabilješke s facebook stranice Dječjeg vrtića „Tratinčica” u Pleternici.

– Ove pedagoške godine 2021./2022. oprostili smo se od 49 predškolaca koji su pohađali program predškole izvan vrtića pod vodstvom učiteljice Suzane Turkalj. Naši mali “MATURANTI” su ponekad bili nestašni, ponekad ozbiljni, ali uvijek otvorena srca. Hvala svim roditeljima na suradnji i strpljenju. DV Tratinčica Pleternica i Grad Pleternica ovim mališanima želi sretno odrastanje s nadom da smo sudjelovali u izgradnji temeljnih moralnih vrijednosti i da ćete ih i dalje nastaviti živjeti. Puno uspjeha u školi i nemojte nas zaboraviti! Hvala na svakom trenutku!


Mali maturanti-predškolci na prigodnoj su svečanosti, kojoj je prisustvovala i gradonačelnica Marija Šarić, i ‘napismeno’ dobili kako su spremni za polazak u školu a prije nego su ‘zaozbiljno’ napustili vrtić, za njih je organiziran zanimljiv izlet.

Tekst: V.Milković
Foto: DV Tratinčica

Vezano
Vezano