Search
Close this search box.

DNEVNO IZVJEŠĆE POLICIJE Dvojica muškaraca sumnjiče se za krađu, jedan je prijavio pronevjeru a ukraden je i novčanik u školi!

Kradljivci i kriminalistička istraživanja ‘okosnica’ su današnjeg policijskog izvješća. Pročitajte detaljnije:

Prijavio pronevjeru
U ponedjeljak 7. veljače 2022. policijskim službenicima je prijavio 39-godišnjak s područja Velike da je kao vlasnik poduzeća u razdoblju od studenoga 2020. do siječnja 2022. svom djelatniku dao na korištenje građevinski alat u vlasništvu poduzeća u vrijednosti od sedam tisuća kuna, a kojega on do današnjeg dana nije vratio. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz prostorije škole otuđen novčanik
U ponedjeljak 31. siječnja 2022. u večernjim satima u Požegi u Ratarničkoj ulici u prostoriji škole, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio novčanik u vlasništvu 15-godišnjaka, a u kojem su se nalazili dokumenti i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršena kriminalistička istraživanja
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Cernika kojeg se sumnjiči da je tijekom listopada 2021. u šumi u blizini mjesta Oblakovac otuđio drvnu masu u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.
Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Krađa“ i „Narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora“. Naime, on je dana 29. siječnja 2022. u poslijepodnevnim satima u mjestu Sulkovci, iskoristio odsutnost 79-godišnjaka te iz dvorišta otuđio kotao za pečenje rakije i više komada željeza ukupne vrijednosti preko tri tisuće kuna, dok se dana 30. siječnja 2022. neovlašteno i bez odobrenja 79-godišnjaka nalazio u njegovoj obiteljskoj kući u kojoj je boravio.
Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Kod 19-godišnjaka pronađena marihuana
U ponedjeljak 7. veljače 2022. u poslijepodnevnim satima na području Požege, policijski službenici su kod 19-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Vezano
Vezano