Search
Close this search box.

DNEVNO IZVJEŠĆE POLICIJE Prijevare putem društvene mreže i internet oglasnika, teško ozlijeđen motociklist i pronalazak marihuane kod 23-godišnjaka

Na društvenoj mreži oglasio prodaju mobitela pa prevario 22-godišnjakinju

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Otoka kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Računalna prijevara“.

Naime, osumnjičeni je u rujnu 2023. putem oglasnika na društvenoj mreži s 22-godišnjakinjom s područja Požege dogovorio prodaju mobitela nakon čega mu je ona uplatila novac, a on joj se više nije javio niti isporučio mobitel. 

Putem internet oglasnika prevario 18-godišnjaka

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Siska koji je počinio kazneno djelo „Prijevara“.

Naime, on je tijekom mjeseca studenoga 2023. s 18-godišnjakom s područja Kutjeva na internet oglasniku dogovorio prodaju grafičke kartice nakon čega mu je on uplatio novac, a 19-godišnjak mu se više nije javio niti isporučio navedenu karticu. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Kod 23-godišnjaka pronađena marihuana

U petak 5. travnja 2024. oko 17 sati na području grada Požege, policijski službenici su kod 23-godišnjaka pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

U petak 5. travnja 2024. oko 14 sati između mjesta Vukojevica i Gradac Našički, 42-godišnji vozač koji je upravljao motociklom, pretjecao je teretni automobil kojim je upravljao 41-godišnjak koji je započeo pretjecati skup vozila, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Tom prilikom došlo je do udara lijevog bočnog dijela teretnog vozila u desnu stranu upravljača motocikla te pada vozača motocikla na zemljanu površinu uz rub kolnika. U prometnoj nesreći motociklist je teško ozlijeđen, dok protiv 41-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega