Search
Close this search box.

DNEVNO IZVJEŠĆE POLICIJE U prometnoj nesreći ozlijeđen 59-godišnjak, 57-godišnjak pao sa skele i teško se ozlijedio, ustrijeljen pas, požali na otvorenom

Nepoznati počinitelj ustrijelio psa

U utorak 6. veljače 2024., policijskim službenicima je prijavio 39-godišnjak da mu je dana 5. veljače 2024. u poslijepodnevnim satima na području grada Pakraca, nepoznati počinitelj (ili više njih) uporabom oružja ustrijelio psa.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela  „Ubijanje ili mučenje životinja“.

Požari na otvorenom prostoru

U utorak 6. veljače 2024. oko 11.45 sati u mjestu Migalovci, 71-godišnjak je u dvorištu spaljivao granje, te se uslijed vjetra požar nekontrolirano proširio na livadu te je izgorjela suha trava i nisko raslinje. Protiv 71-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Istoga dana, oko 12.55 sati u Požegi u Ulici Eugena Kvaternika, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Nesreća na radu

U utorak 6. veljače 2024. oko 15 sati u Požegi u Ratarničkoj ulici u zgradi, 57-godišnjak je prilikom izvođenja radova pao sa skele te je prevezen na pružanje daljnje liječničke pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 59-godišnjak

U utorak 6. veljače 2024. oko 8.30 sati u blizini mjesta Ferovac, 59-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, uslijed nepropisnog kretanja sletio je vozilom u putni kanal. U prometnoj nesreći 59-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano