Search
Close this search box.

DOVRŠENA DVA KRIMINALISTIČKA ISTRAŽIVANJA Jedan muškarac se sumnjiči za kazneno djelo „Povreda vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“ a drugi za počinjenje više krađa

Dovršena su dva kriminalistička istraživanja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Povreda vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“, naime on je kao odgovorna osoba udruge s područja Požege podigao novac s računa navedene udruge u iznosu od preko 179.000,00 kuna, a da je za utrošak gotovine posjedovao samo djelomičnu dokumentaciju, odnosno vodio je poslovne knjige na način da je unosio neistinite podatke čime je bila otežana preglednost poslovanja i utvrđivanja imovinskog stanja.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Kutjeva koju se sumnjiči da je počinila više kaznenih djela „Krađa“, naime ona je u vremenu od 2. lipnja do 10. lipnja 2022. iz više trgovina na području  Grada Požege otuđila razne kozmetičke, odjevne i prehrambene proizvode. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavio krađu bicikla

U petak 10. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 31-godišnjak da je u razdoblju 9./10. lipnja 2022. u Pakracu u Ulici Krndija, nepoznati počinitelj (ili više njih) ispred trgovine otuđio bicikl marke „Cube“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Pu požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Jakšić, u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog i u Požegi u Ulici Snjžne Gospe. Dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Bolničkoj ulici.

Vezano
Vezano