Search
Close this search box.

DOVRŠENA DVA KRIMINALISTIČKA ISTRAŽIVANJA Žena se sumnjiči za prijevaru a muškarac za nedozvoljenu uporabu osobnih podataka

Putem društvene mreže prevarila 52-godišnjaka

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Garešnice koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Prijevara“.

Naime, ona je u rujnu 2023. putem društvene mreže stupila u kontakt s 52-godišnjakom s područja Pleternice i dogovorila prodaju osobnog automobila te joj je on putem aplikacije aircash uplatio predujam u iznosu od 200,00 eura, nakon čega mu se ona više nije javila.

Nedozvoljeno uporabio osobne podatke pa sklopio ugovor s teleoperaterom

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Garešnice kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka“.

Naime, osumnjičeni je krajem mjeseca studenoga 2022. neovlašteno koristio osobne podatke 49-godišnjaka s područja Kutjeva te sklopio ugovor s telefonskim operaterom i kupio mobitel, a nije plaćao ugovorene obveze. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Prijavljen zbog krađe na gradilištu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je u subotu 24. veljače 2024. u večernjim satima u Lipiku na gradilištu otuđio razne predmete u vlasništvu tvrtke iz Pakraca.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena vozačica mopeda

U utorak 27. veljače 2024. oko 13.40 sati u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i bana Josipa Jelačića, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja skretao je ulijevo, a da nije propustio moped kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnjakinja, uslijed čega je došlo do pada mopeda na kolnik te klizanja po kolniku i udara prednjeg dijela mopeda u prednji dio osobnog automobila.

Vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv 23-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Stjepana Radića te bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Vetovo u Zagrebačkoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi