Search
Close this search box.

DOVRŠENA KRIMINALISTIČKA ISTRAŽIVANJA Četvorica muškaraca zaradila kaznenu prijavu zbog pokušaja krađe ribe a utvrđen je i uzrok požara na gospodarskoj zgradi

Pokušali otuđiti ribu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad četvoricom hrvatskih državljana starosti 18, 24, 26 i 28 godina koji su dana 11. ožujka 2024. oko 20 sati u mjestu Marino Selo na ribnjaku pokušali otuđiti ribu. Nadalje je utvrđeno da oni kod sebe nisu imali osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njihov identitet.

Protiv svih počinitelja slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici te kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa u pokušaju“.

Utvrđen uzrok požara na gospodarskoj zgradi

U utorak 12. ožujka 2024. dovršen je očevid požara na gospodarskoj zgradi u mjestu Velika u Ulici Hrvatskih branitelja, a u vlasništvu 54-godišnjaka te je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. U požaru je u potpunosti izgorjelo drveno krovište i  drveni strop.

Anonimni građanin dragovoljno predao pušku

U utorak 12. ožujka 2024. na području grada Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao pušku, a koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Pronađen i na mjestu pronalaska uništen raketni bacač

U utorak 12. ožujka 2024. oko 7.30 sati u mjestu Subocka, 47-godišnjak je prilikom čišćenja poljoprivrednog zemljišta pronašao raketni bacač (zolju) za koji je utvrđeno da je zaostao iz Domovinskog rata.

Navedeno eksplozivno sredstvo je na mjestu pronalaska uništio policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi