Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Jedan 23-godišnjak osumnjičen za prijevaru

Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Našica kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni je u rujnu 2022. od 53-godišnjaka s područja Kutjeva kupio osobni automobil te uplatio dio iznosa dok ostatak novca nije uplatio do današnjeg dana.

 Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak 28. rujna 2023. u vremenu od 10.20 do 10.25 sati u Požegi u Ulici Vučjak, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom udario je u zadnji lijevi bočni dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 45-godišnjakinje.Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Badljevina u Ulici kralja Tomislava.

Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković
 

Vezano
Vezano