Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Jedan 26-godišnjak osumnjičen za računalnu prijevaru

Osumnjičena za računalnu prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Zagreba koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Računalna prijevara“.

Naime, osumnjičena je tijekom ožujka 2024. putem oglasnika na društvenoj mreži s 21-godišnjakinjom s područja Čaglina dogovorila prodaju mobitela nakon čega joj je oštećena uplatila novac, a ona joj se više nije javila niti isporučila mobitel. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu 8. svibnja 2024. oko 0.25 sati u Požegi na raskrižju ulica Franje Cirakija i Osječke, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio na travnatu površinu i udario u hidrant.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Njemačkoj ulici te između mjesta Kula i Ferovac.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega