Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Jedan se sumnjiči za prijevaru, drugi za provalu i krađu novca!

.

Osumnjičen da je provalio u prostorije ugostiteljskog objekta i otuđio novac

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Bednje kojeg se sumnjiči da je počinio tešku krađu provaljivanjem. Naime, on je 23. prosinca 2023. u ranim jutarnjim satima u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, provalio u prostorije ugostiteljskog objekta u vlasništvu 75-godišnjaka i otuđio novac.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 
Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Brdoveca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni je tijekom rujna 2023. s 53-godišnjakom s područja Požege dogovorio radove na vozilu za što mu je unaprijed uplaćen novac od preko 1.900,00 eura, no radove nije obavio.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano