Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Jedna 29-godišnjakinja osumnjičena za računalnu prijevaru

Osumnjičena za računalnu prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Zagreba koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Računalna prijevara“.

Naime, osumnjičena je tijekom siječnja 2024. putem oglasnika na društvenoj mreži s 41-godišnjakinjom s područja Požege dogovorila prodaju karata za koncert nakon čega joj je oštećena uplatila bonove teleoperatera, a ona joj se više nije javila niti isporučila karte. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Stanka Grabrića i tri bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Industrijskoj, Njemačkoj i Ulici Franje Thauzyja.
 
Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

U noći sa subote na nedjelju 25./26. svibnja 2024. provoditi će se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
 
Izvor: PU pozesko-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano