Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Kaznene prijave za muškarca i ženu – lagali su policiji nakon naleta automobilom na divljač!

Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Kutjeva koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Ovjeravanje neistinitog sadržaja“ i 28-godišnjim hrvatskim državljaninom također s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Poticanje“. Naime, dana 19. listopada 2022. oko 22 sata u blizini mjesta Eminovci došlo je do  naleta osobnog automobila na divljač  te je na mjestu događaja zatečena 28-godišnjakinja koja je policijskim službenicima izjavila da je ona upravljala vozilom. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u trenutku prometnog događaja vozilom upravljao 28-godišnjak.

Protiv oboje slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati počinitelj posjekao i otuđio stabla

U razdoblju od 24. listopada do 4. studenoga 2022. u šumskom dijelu između mjesta Seoci i Laze Ćosine, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla hrasta i bukve u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Mlinskoj ulici te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Oblakovac i Daranovci. Dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto:V.Milković

Vezano
Vezano