Najčitanije

 • Fotogalerije

  DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Muškarac i žena zaradili optužni prijedlog zbog tuče u kojoj je ona lakše ozlijeđena!

  Narušavali javni red i mir
  Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog

  Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 17. rujna 2022. oko 12 sati u Požegi u Cehovskoj ulici u dvorištu stambene zgrade verbalno i tjelesno sukobili 59-godišnjak i 47-godišnjakinja koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Protiv oboje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,20 promila
  Protiv 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog

  U nedjelju 9. listopada 2022. oko 0.35 sati u Lipiku u Ulici Hrvatske mladeži, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Peugeot“, daruvarskih registarskih oznaka kojim je za vrijeme dok mu je zbog negativnih bodova vozačka dozvola oduzeta i poništena i pod utjecajem alkohola od 2,20 promila upravljao 47-godišnjak. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom

  Tijekom protekla 24 sata dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Gradac te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Mlinskoj ulici i u Požegi u Sokolovoj ulici.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije