Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Muškarac s područja Požege osumnjičen za krađu mopeda

Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u vremenu 18./19. listopada 2022. u Požegi u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, iz otvorene garaže otuđio moped požeških registarskih oznaka vlasništvo 42-godišnjaka.
Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Pronašao neeksplodirano eksplozivno sredstvo
U srijedu 2. studenoga 2022. u Pakracu na Trgu dr. Ivana Šretara, 26-godišnjak je prilikom čišćenja objekta pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao upaljač protupješadijske rasprskavajuće mine. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.
Zahvaljujemo svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i eksplozivna sredstva, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.
Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Krndija te tri bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana i u mjestima Gradac i Brekinska.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
20240314_100432
OPET Prevaren putem društvene mreže

Prevaren putem društvene mreže U ponedjeljak 8. travnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 70-godišnjak s područja Požege da je krajem…

Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi