Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Muškarac se sumnjiči da je u tri navrata iz vjerske ustanove ukrao novac!

Otuđio novac

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Velike kojeg se sumnjiči da je tijekom mjeseca listopada 2022. te ožujka i kolovoza 2023. iz vjerske ustanove s područja Požege otuđio novac.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Anonimni građanin dragovoljno predao streljivo

U četvrtak 31. kolovoza 2023. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao 35 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U četvrtak 31. kolovoza 2023. oko 16.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Eugena Kvaternika i fra Grge Martića, 62-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,45 promila upravljao osobnim automobilom kojemu je istekla važnost prometne dozvole, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu, a kojim je upravljala 53-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je udara prednjeg lijevog dijela vozila kojim je upravljao 62-godišnjak u prednji lijevi dio vozila kojim je upravljala 53-godišnjakinja. Protiv 62-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Dobriše Cesarića i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Jagodnjak i Osječka.    

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano