Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Na terasi ugostiteljskom objekta napao muškarca i ozlijedio ga!

Narušavao javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 23. listopada 2023. oko 17.15 sati u Požegi u Zrinskoj ulici na terasi ugostiteljskog objekta, 42-godišnjak tjelesno napao 40-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen.

Protiv 42-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometu zatečen 29-godišnjak koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom

U srijedu 22. studenoga 2023. oko 13.25 sati u mjestu Veliki Banovac u prometu je zatečen 29-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom kojemu je istekla polica obveznog osiguranja i važenje prometne dozvole.

Protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Prometna problematika

U srijedu 22. studenoga 2023. oko 7.40 sati u Pakracu u Ulici Grigora Viteza, 35-godišnja vozačica koje je upravljala osobnim automobilom, kretala se vožnjom unazad, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te zadnjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljala 48-godišnjakinja, a koja je prije sudara zaustavila vozilo.

Protiv 35-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano