Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Osumnjičen za iznudu!

Policija je završila kriminalističko istraživanje o čemu je objavila slijedeće:

Osumnjičen za iznudu
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Slavonskog Broda kojeg se sumnjiči da je tijekom 2012. i 2013. počinio kazneno djelo „Iznuda“ na štetu 40-godišnjakinje s područja Brestovca i vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom
U utorak 18. siječnja 2022. oko 17.40 sati u mjestu Bučje, 26-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, polukružno je okretao vozilo unazad prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na kolni ulaz parkirao 29-godišnjak. Počinitelju je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.
U utorak 18. siječnja 2022. oko 23.20 sati u Požegi u Ulici Ivana Gorana Kovačića, 49-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je sišla s kolnika na obilježeno parkiralište i udarila u osobni automobil marke „Dacia“, požeških registarskih oznaka, kojeg je prethodno parkirao 65-godišnjak. Vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Vezano
Vezano