Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Trojica maloljetnika napala 18-godišnjaka i ozlijedili ga!

U današnjem policijskom izvješću pozornost privlači napad trojice maloljetnika na 18-godišnjeg mladića te jedna prijevara.

Prijavila prijevaru
U ponedjeljak 31. siječnja 2022. policijskim službenicima je prijavila 38-godišnjakinja s područja Brestovca, da je kao vlasnica obrta za iznajmljivanja vozila, u razdoblju od travnja 2020. do ožujka 2021. muškoj osobi s područja Vukovara iznajmila više vozila koje je on vratio ali joj do današnjeg dana nije platio najam u iznosu od preko 30.000,00 kuna te se smatra prevarenom. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Narušavali javni red i mir
Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje prilikom čega je utvrđeno da su dana 12. siječnja 2022. oko 19 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici 15-godišnjak i dvojica 17-godišnjaka tjelesno napali 18-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kod 21-godišnjaka pronađena marihuana
U ponedjeljak 31. siječnja 2022. oko 18.10 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su kod 21-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Prometne nesreće u protekla 24 sata
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Venje i u Požegi u ulicama Stjepana Radića, Primorska i Industrijska te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Njemačkoj ulici.

Vezano
Vezano