Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Utvrđeno da je 25-godišnjak napao 20-godišnjaka i ozlijedio ga!

Tjelesno napao i lakše ozlijedio 20-godišnjaka

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 19. lipnja 2023. oko 22.50 sati u Požegi u Ulici Pod gradom u parku, 25-godišnjak tjelesno napao 20-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Protiv 25-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pronašao i dragovoljno predao automatsku pušku i streljivo

U ponedjeljak 26. lipnja 2023. na području Kaptola, anonimni građanin je prilikom čišćenja tavana pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao automatsku pušku, četiri spremnika za automatsku pušku i 94 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometna problematika

U ponedjeljak 26. lipnja 2023. oko 9.50 sati između mjesta Sesvete i Gradac, 50-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,16 promila upravljao teretnim automobilom, i 60-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, prilikom mimoilaženja nisu ostavili dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila s kojim se mimoilaze te je došlo do udara lijevog vanjskog zrcala jednog vozila u lijevo vanjsko zrcalo drugog vozila.

Nakon udara, 60-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici i protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano