Search
Close this search box.

DRUGAČIJI OD DRUGIH Na Trgu bećarca otvoren Lounge bar „Segedac” koji se razlikuje od ostalih ugostiteljskih objekata u gradu!

Na Trgu bećarca danas je otvoren Lounge bar „Segedac” koji se razlikuje od svih ostalih ugostiteljskih objekata u gradu: u mirnom zelenom okolišu posjetiteljima nudi samo proizvode domaćih proizvođača a, kažu, u njemu se neće slušati ni ‘cajke’.

Na otvorenju „Segedca” okupili su se brojni Pleterničani, kao i gosti iz Požege, Kutjeva, Jakšića….među kojima su bile i županica Antonija Jozić te gradonačelnica Marija Šarić. Obzirom da će kafić poslovati u sklopu tvrtke Pleternički komunalac d.o.o., prisutne je prvi pozdravio direktor Tomislav Ećimović, a potom i gradonačelnica Šarić.
– Mi smo još u sklopu projekta, kojeg je naša županica pokrenula davnih godina, ovo sve što radimo formirali u nekoliko faza. Prvo smo izgradili trg, zatim smo otvorili suvenirnicu, Muzej bećarca prošle godine i ove godine smo zaokružili priču s našim Lounge bar „Segedac”. Željeli smo gostima Pleternice ponuditi jedinstveni doživljaj, jedno mjesto gdje će imati sve ono prvo što im je potrebno kad dođu na neku destinaciju, dakle, mjesto dolaska, mjesto okupljanja. Ono što je jako važno za nas kao Grad je da se u svim objektima promoviraju domaći proizvodi, da se okupljaju domaći gospodarstvenici koji ovdje nude svoje proizvode, svoje usluge. Mi ih dodatno promoviramo jer je cilj da turist kad dođe ovdje, isproba sve ono što se nudi na terenu a onda ode na teren kod svakog od naših proizvođača, kod naših OPG-a i kupi određeni proizvod. To je ta priča koju mi u Pleternici radimo, to naše zajedništvo jer, kad se svi zajedno udružimo i kad jedni drugima pomažemo, onda svi zajedno ‘rastemo’ – rekla je gradonačelnica Šarić. Objekt je blagoslovio župnik Antun Ćorković.

Lounge bar „Segedac” će biti otvoren svakog dana od 8 do 21 sat osim ponedjeljka kad će biti zatvoren.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu