Search
Close this search box.

DVD POŽEGA Održana 150. godišnja skupština

U nedjelju je  u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Požega, održana 150. redovita izvještajna godišnja sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega. Program su vodili Predsjednik DVD-a Požega Sebastijan Galiot, tajnik Antonio Matić, zapovijednik Danko Ćuže i Nikica Luladžić, član upravnog odbora.
Sjednici je prisustvovao gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić koji je okupljene pozdravio prigodnim riječima pohvale i zahvale na dosadašnjem radu.
Dnevni red sjednice sastojao se od izvješća rada za prošlu 2023. godinu i prijedloga programa rada za buduću 2025., 2026. i 2027. godinu. Dodijeljena su odlikovanja i priznanja diploma, također su dodijeljena uvjerenja o stjecanju vatrogasnih zvanja.
Podsjetimo, DVD Požega postoji od 1874. godine te njihovo djelovanje odlikuje humanost i požrtvovnost. Njihov slogan „VATRU GASI, BRATA SPASI“ obilježio je aktivnosti društva i još uvijek nadahnjuje na aktivno pomaganje u zajednici.

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…