Search
Close this search box.

DVD VETOVO Ženska mladež osvojila zlatnu medalju na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži u Novalji!

Ženska mladež iz DVD Vetovo nastupila je na 15. državnom vatrogasnom natjecanju mladeži u Novalji. U njihovoj kategoriji natjecalo se 50 ekipa, a cure iz Vetovo ostvarile su odličan plasman, zauzevši visoko 16. mjesto. Nagrada koju su osvojile, zlatna medalja, ima veliko značenje za njih i predstavlja izvor ogromnog ponosa.
Ovim uspjehom, mlade vatrogaske iz Vetova su na najljepši način predstavile svoje selo, cijelu županiju, vatrogasni centar i grad Kutjevo. Svima koji su sudjelovali u pripremama za natjecanje, kao i voditeljima, upućujemo iskrene čestitke. Njihov trud i predanost su se isplatili.
Nakon natjecanja, cure su se zabavile sudjelujući u vatrogasnim igricama, stvarajući tako dragocene uspomene na ovu posebnu priliku. Velika zahvala ide svima koji su pružili podršku i omogućili našim curama da sudjeluju na ovom natjecanju – dodali su iz DVD Vetovo
Čestitke svima, a posebno zlatnim curama!

Kažimo kako su uz članice DVD Vetovo na natjecanju bile i ekipe drugih vatrogasnih društava pa je Vatrogasna zajednica Požeškoslavonske županije na svojoj facebook stranici objavila slijedeće:

-Čestitamo svim članicama i članovima naše mladeži na ostvarenim rezultatima na Državnom natjecanju. DVD Jakšić DVD Velika DVD Čaglin Dvd Vetovo Vatrogasci Zakorenje DVD Brestovac

Izvor: kutjevacki.hr/V.Milković

 

Vezano
Vezano