Search
Close this search box.

DVOJICA VOZAČA PRIVEDENA U POSEBNE PROSTORIJE POLICIJE Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Držao psa bez nadzora

U srijedu 14. lipnja 2023. oko 9.25 sati u mjestu Dervišaga, 40-godišnjak je držao psa bez nadzora, a koji je ugrizao 31-godišnjaka. Vlasniku psa je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

U srijedu 14. lipnja 2023. oko 16.45 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao 59-godišnjak.

Nešto kasnije, oko 18.55 sati u mjestu Dervišaga u Ulici Stjepana Radića, u prometu je zatečen 54-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao osobnim automobilom. Oba vozača su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Oduzeo prednost prolaska pa skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom

U srijedu 14. lipnja 2023. oko 14.25 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječka i Hrvatskih branitelja, 66-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 58-godišnjakinja. Protiv 66-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano