Najčitanije

 • Fotogalerije

  EKO CENTAR LATINOVAC Sutra na Sportsko rekreacijskom centru u Požegi – Modni buvljak!

  Na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi- Rekreacija, 17. lipnja 2022. godine s početkom u 17 sati održavati će se Modni buvljak. Sudionici događanja Eko centar Latinovac, Centar za osobni i društveni razvoj „Aurora“ , Obrtnička škola Požega i Udruga Oppidum iz Požege će organizirati različite radionice za djecu i mlade, sajam rabljene odjeće te prezentirati vlastite kreacije i proizvode.
  Ispred Obrtničke škole učenici zanimanja modni tehničar i krojač posjetiteljima će ponuditi modni savjet pri odabiru odgovarajućeg modela odjeće, kao i pružiti ideju stvaranja nove vrijednosti od odbačenog tekstila.

  Ispred Eko centra Latinovac sudjelovati će međunarodni volonteri iz Francuske, Ukrajine, Turske i Gruzije koji su u Latinovcu u okviru projekta “Održivi razvoj zajednice” sufinanciranog sredstvima Europske unije i provodi se u okviru programa Europske snage solidarnosti. Centar za osobni i društveni razvoj „Aurora“ će kroz projekt „moJApričaECO“ podržanog od Grada Požege pružiti posjetiteljima mogućnost recikliranja i stvaranja personaliziranih tekstilnih uradaka.

  Na štandu Udruge Oppidum možete naučiti kako starom komadu odjeće kroz par trikova udahnuti novi život, ali i dobiti savjet kako brinuti o odjeći da traje dulje. Aktivnosti se provode s ciljem promocije volonterstva, strukovnih zanimanja, aktivnog građanstva, zaštite okoliša te podizanju svijesti i važnosti recikliranja. Na taj način dajemo i svoj doprinos organizaciji kulturnih događanja na području Požeško-slavonske županije.

  Aktivnost je financijski podržana od strane Grada Požege. Posjetite nas na štandu na prostoru Rekreacije, u petak, 17.6.2022. od 17 do 20 sati. Ponesi svoje odbačene odjevne predmete i zamijeni za tebi novo!
  Misli zeleno – živi zeleno
  Radni tim Eko centra Latinovac i Udruge Aurora

  Izvor: Eko centar Latinovac

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači