Search
Close this search box.

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA Potpisan još jedan sporazum o suradnji – Dekan Miličević: „ Ovime završavamo našu integraciju u Sveučilite J.J. Strossmayera”

.Fakultet turizma i ruralnog razvoja Požega potpisao je jučer sporazum o suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija iz Osijeka. Učinili su to dekani fakulteta prof.dr.sc. Borislav Miličević i prof. dr. sc. Tomislav Matić a potpisivanju su prisustvovali i izv. prof. dr. sc Marinko Barukčić, prodekan za poslovanje, tehnologiju i suradnju s gospodarstvom, izv. prof. dr. sc. Sanijel Topić, prodekan za nastavu i studente, doc. dr. sc. Berislav Andrlić, prodekan za razvoj i poslovanje te tajnik FTRR Nikola Raguž.
Dekan Miličević je nakon potpisivanja sporazuma podsjetio kako je požeški fakultet najmlađa sastavnica osječkog Sveučilišta te se zahvalio FERIT-u na dosadašnjoj suradnji.
– Naš studij Elektroničkog poslovanja radili smo sa njihovom pomoći i neki od njihovih nastavnika već sudjeluju u našem Fakultetu i na taj način doprinose kvaliteti nastave. Ovim potpisom nadamo se unaprijediti suradnju na višu razinu, prije svega u pripremi projekata koje želimo zajedno raditi, ali i unapređenju našeg studijskog programa. Ovim procesom i potpisivanjem ugovora završavamo našu integraciju FTRR u Sveučilite J.J. Strossmayera – istakao je dekan Miličević. Dodao je kako se nada ostvarenju svih ciljeva koje su si zacrtali, a posebno u novoj akreditaciji koja je najavljena za kraj godine. Požega će nakon toga početi funkcionirati kao kampus.

– Naša dosadašnja suradnja je bila dobra, a ovim sporazumom proširujemo područja u kojima se susrećemo. Našim mogućnostima možemo pomoći i ostalim sastavnicama Sveučilišta, na kvaliteti nastave, a ovim sporazumom ćemo to sve olakšati, posebno istraživanju i primjeni inženjerskih vještina u tehnici, računarstvu ali i području društvenih znanosti, pa i području koja pokriva Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi – naglasio je dekan osječkog fakulteta.
Kažimo još kako je jučer potpisani sporazum četvrti u nizu potpisan s fakultetima u sklopu osječkog Sveučilišta.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega