Search
Close this search box.

FOTOZABILJEŠKA Pleterničke mažoretkinje otputovale u Španjolsku na Europski kup!

Mažoretkinje grada Pleternice noćas su krenule u Španjolsku kako bi sudjelovale na Europskom kupu koji se ove godine odrzava u Blanesu. Sudjelovanjem na Državnom prvenstvu u Požegi početkom travnja osvojile su prvo mjesto u svojoj kategoriji te se tako kvalificirale za ovo važno natjecanje.
– Ovim putem,mažoretkinje se žele zahvaliti svima koji su ih na bilo koji način potpomogli kako bi se ovo putovanje ostvarilo. Za početak,veliko hvala našem najvećem sponzoru-Gradu Pleternici na čelu sa gradonačelnicom Marijom Šarić. Veliko hvala i ostalim poduzetnicima s područja našeg grada,a i šire. To su poimence :Lovački savez PSŽ, CEDAR d.o.o.,KOVINOTOKARIJA “KRISTIĆ”, IGOR ANČUROVSKI, AUTO SERVIS “BARIŠIĆ”, TIMBER d.o.o., ICON j.d.o.o., OROZ PHARM d.o.o., VODOSKOK d.d., DANIJEL d.o.o., DOM BAKETARIĆ, AUTOSERVIS “ZARIĆ”, LIM RAD d.o.o., TIMRAK, FRIZERSKI SALON “IVANKA”, TO-MA, JOZIĆ TRGOVINA d.o.o., CAFFE BAR “PARK”, NK SVAČIĆ, TOMISLAV EĆIMOVIĆ I VESO BAKOVIĆ. Isto tako,želimo se zahvaliti svim građanima koji su nam pomogli svojim donacijama na priredbama na kojima smo sudjelovali. Nadamo se da ćemo se vratiti sa uspješnim rezultatima – kazala je predsjednica udruge Marijana Đurina Erjavac.


Kažimo još kako se u Španjolskoj već nalaze Požeške mažoretkinje pa svim našim djevojkama želimo puno uspjeha na natjecanju.

Pripremila: V.Milković
Foto: Pleterničke mažoretkinje

Vezano
Vezano