Search
Close this search box.

GLAZBENA ŠKOLA POŽEGA Na 62.Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe – komorni sastavi osvojili 3 Oskara znanja!

Glazbena škola Požega niže nove uspjehe.
– Bili smo domaćini 62. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe, komorni sastavi – državna razina, a na kojemu su sudjelovali učenici i studenti 29 glazbenih/umjetničkih škola i dvije muzičke/umjetničke akademije. Našu školu predstavljalo je 6 sastava, tj. 23 učenika, a koji su osvojili 4 prve (3 Oskara znanja) i 2 druge nagrade – objavljeno je na facebook stranici Škole.

Ovome dodajmo još neke detalje: Oskara znanja osvojili su Zrinka Bombini, Patrick Tomljanović i Mihael Mažuranić u disciplini glasovir za šest ili više ruku. Drugog Oskara znanja osvojili su Matej Markulić i Lucija Šeremet u disciplini dua dok su trećeg Oskara osvojili Antonio Bistrica, David Kresovljak, Lea Zubović, Petar Tomanović i Matej Hudy u kategoriji kvinteti.
Prvo mjesto u kategoriji sastavi 6 – 9 članova osvojili su Antea Glavaš, Lana Frišć, Robert Došen, Matej Rakitić, Antun Karačić, Ana Bešlić, Stjepan Cvitić, Antonio Žeravica i Patrik Karačić. Drugo mjesto u kategoriji dua osvojili su Žarko Dominik Jakovljević i Hana Knežević a drugo mjesto pripalo je i duu Mia Rezo i Eva Crnković.

Izvor: Glazbena škola Požega/ V.Milković
Foto: Glazbena škola

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega