Najčitanije

 • Fotogalerije

  GLAZBENA ŠKOLA POŽEGA Povijesni uspjeh na Županijskom natjecanju komornih sastava u Opatiji – osvojili 6 prvih i 2 druga mjesta!

  U prošlom tjednu (od 3. do 6. studenoga 2022.) održano je 60. hrvatsko županijsko natjecanje učenika i studenata glazbe – komorni sastavi u Opatiji. Na natjecanju je sudjelovalo 8 naših komornih sastava te su osvojili zapanjujuće rezultate. U nastavku pogledajte popis natjecatelja te njihove nagrade.

  Trio La chanson (Mia Raguž, Tereza Sabo i Staša Kukić)  pod mentorstvom profesorice Marije Ticl natjecale su se u II. kategoriji skupine Tria te osvojile prvu nagradu s ukupno 92,60 bodova.
  Trio dvije trube i klavir (Hana Knežević, Borna Franić i Žarko Dominik Jakovljević) pod mentorstvom profesorice Matee Šeremet natjecali su se u II. kategoriji skupine Tria te osvojili prvu nagradu s ukupno 94,00 bodova.
  Tamburaški kvartet (Petar Majbaum, Nikola Vilus, Matej Rakitić i Patrik Karačić) pod mentorstvom profesora Dominika Škrabala natjecali su se u II. kategoriji skupine Kvarteti te osvojili prvu nagradu s ukupno 93,80 bodova.
  Brass kvartet (Lovro Tkalčec, Matija Katušić, Monika Mijoković i Laura Vincer) pod mentorstvom profesora Ivana Luladžića natjecali su se u II. kategoriji skupine Kvarteti te osvojili drugu nagradu s ukupno 86,60 bodova.


  Duo flauta i glasovir (Lucija Šeremet i Matej Markulić) pod mentorstvom profesorice Matee Šeremet natjecali su se u I. kategoriji skupine Dua te osvojili prvu nagradu s ukupno 96,20 bodova.
  Duo tuba (Laura Vincer i Jakov Gitt) pod mentorstvom profesora Ivana Luladžića natjecali su se u II. kategoriji skupine Dua te osvojili drugu nagradu s ukupno 89,80 bodova.
  Glasovirski duo (Ema Kovačević i Hana Knežević) pod mentorstvom profesorice Matee Šeremet natjecali su se u IV. kategoriji skupine Glasovirska dua te osvojili prvu nagradu s ukupno 94,60 bodova.
  Učenici Gabriel Mažuran, Zrinka Bombini i Patrick Tomljanović pod mentorstvom profesorice Emilije Navratil natjecali su se u II. kategoriji skupine Klavir šesteroručno te osvojili prvu nagradu s ukupno 94,40 bodova.
  Prvonagrađeni učenici će predstavljati našu školu na prestižnom državnom natjecanju.

  Izvor: Glazbena škola Požega

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači