Search
Close this search box.

GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA I IZBORNA SKUPŠTINA GO UHDDR KUTJEVO Novi predsjednik je Ivan Vukas

Ivan Vukas izabran za predsjednika GO UHDDR-a Kutjevo. Odlučeno je to na 5.redovnoj izvještajnoj skupštini te 2. Izbornoj skupštini udruge održanoj u Kutjevu. Skupu je nazočilo nešto više 40 ljudi, članova i gostiju. Sve prisutne prvi je pozdravio predsjednik radnog Predsjedništva Stjepan Vardić. Himnu su otpjevali članovi KUD-a Bektež.
Kreće se s izvješćem za prošlu 2021. godinu koje je pročitao tajnik Mirko Cenbauer, slijedi financijsko izvješće koje je pročitao dosadašnji predsjednik Ilija Konjevod. Plan rada za slijedeću godinu objavljen je više kroz raspravu pošto zamišljeni plan kroz projekt prema Gradu Kutjevo nije bio podržan novčano u cijelosti, tek s neki 15 do 20 posto, dobiven je iznos od 10.000 kuna a projekt je bio u iznosu 75.000 kuna. Vidjet će se koliko će se aktivnosti moći realizirati s tim novcem, planovi su bili veliki. Dizanjem ruku izvješće je jednoglasno prihvaćeno.
Uslijedila je Izborna skupština na kojoj je za novog predsjednika jednoglasno izabran Ivan Vukas, brigadir u mirovini, za dopredsjednike su izabrani Stjepan Vardić i Ilija Konjevod, a za tajnika Mirko Cenbauer.
Prije domjenka za sve nazočne dragi gosti, mješoviti zbor KUD-a Bektež počastili su nas s još dvije rodoljubne pjesme i veliko im HVALA.

Tekst: M.Cenbauer/ V.Milković
Foto: M.Cenbauer

Vezano
Vezano