Search
Close this search box.

GODIŠNJA SKUPŠTINA I DRUŽENJE MATICE UMIROVLJENIKA KUTJEVA Sa svojih 170 članova udruga se uvijek spremno uključuje u sve aktivnosti na području grada

Održano je godišnje druženje, ujedno i Izvještajna skupština, Matice umirovljenika Kutjeva. Prisustvovali su i gosti iz drugih Matica s područja Požeštine, predsjednik županijske Matice umirovljenika Slavko Glavaš kao i predstavnici Grada Kutjeva i raznih gradskih udruga i ustanova na čelu s gradonačelnikom Josipom Budimirom.
O tome što se radilo u proteklih godinu dana govorio je predsjednik kutjevačke Matice umirovljenika Nediljko Nenadić. Kutjevački umirovljenici redovno se sastaju dva puta tjedno a petkom je u njihovim prostorijama organizirano i mjesenje tlaka. Kao udruga sudjelovali su na Sportskim susretima umirovljenika, kao i na glazbenim susretima zborova matica umirovljenika. Kutjevački umirovljenici aktivno szu sudjelovali i u adventskom programu u Kutjevu, družili su se za Badnjak, sudjelovali na Katarinskoj zabavi, proslavili su Dan žena i Valentinovo, išli na izlet u Đakovo….- Svega ovoga ne bi bilo da nemamo podršku Grada Kutjeva i stoga se zahvaljujem gradonačelniku Budimiru – kazao je predsjednik Nenadić.
Gradonačelnik Josip Budimir uzvratio je zahvalom umirovljenicima zbog toga što se uključuju u sve aktivnosti na području grada, pa su kao takvi, jedna od najaktivnijih gradskih udruga. Rad Matice umirovljenika Kutjeva pohvalio je i Slavko Glavaš te poželio da nastave raditi kao i do sada.
Kutjevački župnik Josip Marić predvodio je molitvu prije zajedničke večere, članovi Mješovitog zbora umirovljenika otpjevali su dvije pjesme a nakon večere nastavljeno je druženje uz Kutjevačke maligane.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano