Search
Close this search box.

GODIŠNJE TURISTIČKE NAGRADE Sajmu Slavonski banovac nagrada Simply the best

Sajam Slavonski banovac jedan je od dobitnika ovogodišnje tradicionalne nagrade Simply the best koji je nagrađen u kategoriji manifestacija. Ovu nagradu koju već tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia primili su Marijan Širac i Ivana Šušnjić, pročelnici u Gradu Pakracu, na svečanosti koja je održana u Velikoj Gorici.
Svečana dodjela održana je u okviru 23. međunarodne poslovno-turističke burze PUT, hrvatskog B2B turističkog susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.
Nagrada “Simply the best” u pravilu se dodjeljuje u pet kategorija; ugostiteljski objekti, putnička agencija/turistički programi, manifestacije, novi projekti u turizmu te za osobu koja je najviše doprinijela razvoju turističke ponude i turizma lokalne zajednice.
„Nagrada je dodijeljena za kvalitetu i razvoj manifestacije koja njeguje kulturu i tradiciju života lokalne zajednice, a kreativno oblikovanim sadržajima pridonosi atraktivnosti turističke ponude destinacije. Ovo je prilika da se zahvalimo svima koji su bili uključeni u organizaciju ovogodišnjeg Sajma Slavonski banovac, kako djelatnicima Grada Pakraca tako i suorganizatorima Udruženju obrtnika Pakraca i Lipika, Turističkoj zajednici Grada Pakraca i Poduzetničkom centru Pakrac. Ova nagrada nam daje dodatnu motivaciju i poticaj za organizaciju 14. sajma Slavonski banovac koji će se održati 14. listopada 2023. godine i za koji planiramo da će biti najveći i najsadržajniji do sada“, istaknuo je Marijan Širac, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Pakraca.

Izvor: Pakrački list

Vezano
Vezano