Search
Close this search box.

GRAD PLETERNICA Javni poziv na podnošenje prijava za sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini

– Ovo je jedna u nizu mjera s kojima nastojimo svake godine podići razinu usluge našim mladima kako bi povećali kvalitetu života naših obitelji, vjerujem kako ovakvim pristupom doprinosimo rješavanju stambene problematike mladih obitelji – naglasila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice
Središnji državni ured za demografiju i mlade objavljuje Pilot projekt javni poziv jedinicama lokalne samouprave za financijsku potporu usmjerenu na sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini.
Grad Pleternica nastavlja u podizanju razine kvalitete života za mlade obitelji i mlade u našem gradu te u skladu s time poziva mlade obitelji i mlade s prebivalištem na području Grada Pleternice koji imaju slobodno ugovorene najamnine s najmodavcima fizičkim osobama na podnošenje prijava za sufinanciranje troškova stanovanja u 2023. godini.
Prihvatljivi troškovi za sufinanciranje uključuju troškove stanovanja mladih obitelji i mladih s prebivalištem na području Grada Pleternice najmanje godinu dana prije podnošenja prijave.
Ugovor o najmu mora biti sklopljen najmanje za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.
Sufinanciranje troškova stanovanja može biti odobreno za najviše 10 korisnika, a ukupan iznos sredstava koji se može raspodijeliti prihvatljivim prijaviteljima iznosi 19.440,00 eura.
Poziv je otvoren najkasnije do 27. listopada 2023. godine odnosno do iskorištenja sredstava.
Prijava se dostavlja osobno u pisarnici Grada Pleternice ili poštom preporučenom
pošiljkom na adresu: GRAD PLETERNICA, Trg hrvatskih branitelja 1, 34310 Pleternica.

Sve dodatne informacije i potrebne obrasce možete pronaći ovdje.

Izvor: Grad Pleternica

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano