Search
Close this search box.

GRAD PLETERNICA Roditeljima novorođene djece uručene novčane naknade

Roditeljima 22-oje novorođene djece s pleterničkog područja danas su uručene novčane naknade-. Učinila je to gradonačelnica Marija Šarić na prijemu koji je za njih organiziran u prostoru Dječjeg vrtića „Tratinčica”.
Čestitajući roditeljima gradonačelnica je podsjetila kako se ovakvi susreti za vrijeme pandemije koronavirusa nisu održavali. Sada se taj, „jedan od najveselijih događaja u gradu”, rekla je, nastavlja na radost svih. Gradonačelnica je također naglasila kako je u tijeku izgradnja dječjeg vrtića u Kuzmici kako bi bilo dovoljno prostora za svu djecu čiji ih roditelji žele smjestiti u vrtić.
– Osim ovih potpora za novorođenčad, Grad Pleternica ima i dječji doplatak, potporu koju dajemo svakom djetetu, nema cenzusa ni ograničenja, nakon toga imamo i potpore kroz školovanje, za radne bilježnice. Imamo i potpore za mlade obitelji, jako puno toga nastojimo osigurati kako bi vaša djeca imala sadržajno odrastanje a i da bi budete zadovoljni kao mlade obitelji.
Dobrodošlicu djeci i njihovim roditeljima poželjela je i ravnateljica vrtića Nikolina Hačka a mali vrtićarci izveli su kratki program.

Tekst i foto: V.Milković

.


Vezano
Vezano