Search
Close this search box.

GRAD POŽEGA Dodijeljene novčane potpore za 49 novorođenih sugrađana

Grad Požega jučer je u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega, organizirao prijem za roditelje novorođene djece na kojem je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović pozdravila sve prisutne u svoje ime i u ime gradonačelnika dr. sc Željka Glavića te radosnim roditeljima uručila jednokratne gradske novčane potpore. Dar je dobilo 49 beba, rođenih u prosincu 2022. godine i siječnju, veljači i ožujku 2023. godine.
To je bila i prilika roditeljima i njihovim najmlađima za upoznavanje s Gradskom knjižnicom koja svojim programima i sadržajima nudi različite aktivnosti već od najranije dobi. Tako ni ovoga puta kao dar nije izostala članska iskaznica koju roditelji mogu iskoristiti do prve godine djetetova života.
Odlukom Grada dar za prvorođeno dijete iznosi 265,45 eura, za drugorođeno 398,17 eura, trećerođeno 530,89 eura, za četvrtorođeno 663,61 eura, a ove godine Grad Požega imao je posebnu priliku darivati obitelj u kojoj je rođeno i peto dijete s  iznosom od 796,34 eura.

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano