Search
Close this search box.

GRAD POŽEGA Klara Miličević imenovana pročelnicom Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove

Gradonačelnik Grada Požege raspisao je Javni natječaj za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Grada Požege koji je objavljen u Narodnim novinama, broj: 120/21. od 10. studenog 2021. godine, na Zavodu za zapošljavanje, Područni ured Požega, te na Oglasnoj ploči Grada Požege i na web. stranici Grada Požege (www.pozega.hr). Gradonačelnik Grada Požege dana 5. siječnja 2022. godine donosi Rješenje o imenovanju Klare Miličević pročelnicom Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Grada Požege.
Klara Miličević rođena je u Požegi gdje je završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Godine 2003. stječe zvanje diplomirane pravnice na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2003. do 2004. godine radila je kao upravni referent u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, Područna Služba u Požegi, a potom od 2004. do 2007. godine kao pripravnica u Županijskom sudu u Požegi. Godine 2007. polaže pravosudni ispit te se zapošljava kao odvjetnički vježbenik u Odvjetničkom uredu Domagoj Miličević, 2011. godine otvara Odvjetnički ured Klara Miličević, a 2014. godine zapošljava se u Gradu Požegi, prvo na mjestu više savjetnice za imovinsko-pravne poslove i za zastupanje, potom tajnice Ureda gradonačelnika, a zatim je na radnom mjestu službenice ovlaštene za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove.
Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano
Gradska kuca ZASTAVE
POŽEGA Uskršnja čestitka gradonačelnika

Vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti,iščekivanje najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa uvijek nas iznova vraća temeljnim ljudskim vrijednostima, uči nas o snazi žrtve i…