Search
Close this search box.

GRAD POŽEGA Objavljen Javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana iz područja kulture u 2023. godini

Grad Požega raspisao je javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2023. godini koji se odnosi na programe, odnosno projekte u kulturi:

– programi udruga građana u kulturi od interesa za Grad Požegu
– program glazbenih, filmskih, književnih i scenskih djelatnosti
– program za zadovoljavanje kulturnih potreba djece i mladih
– program kulture nacionalnih manjina
– znanstveno-istraživački skupovi i popratna izdanja na području kulture
– programi kulturnih manifestacija
Pravo podnošenja prijave na Javni poziv imaju sve udruge građana iz područja koje su registrirane i koje djeluju na području grada Požege. Rok za podnošenje prijava je trideset (30) dana od dana objave Javnoga poziva na službenoj internetskoj stranici Grada Požege.
Obrasci za prijavu mogu se dobiti u pisarnici Grada Požege ili preuzeti na službenoj internetskoj stranici Grada Požege: www.pozega.hr. Popunjeni obrasci s prilozima dostavljaju se u zatvorenoj omotnici poštom ili se predaju neposredno u pisarnicu Grada Požege, na adresu: Grad Požega, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom: „Javni poziv za financiranje javnih potreba iz područja kulture“.
Programe i projekte najduže u roku od trideset (30) dana od isteka zadnjega dana za podnošenje prijava ocjenjuje Kulturno vijeće Grada Požege. Odluka se objavljuje na službenoj internetskoj stranici Grada Požege u roku od petnaest (15) dana od dana njezina donošenja.
Dodatne informacije u svezi provođenja ovoga Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Požege, u sobi broj 14 ili na telefon: 034/311-304 i 034/311-332.

Izvor: Grad Požega

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…