Search
Close this search box.

GRAD POŽEGA Traži se osam osoba za obavljanje javnih radova

Grad Požega objavio je Javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme radi provedbe javnih radova iz paketa mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i to za osam osoba koje će raditi na revitalizaciji javnih površina.
Na natječaj se mogu prijaviti osobe bez obrazovanja, odnosno, kvalifikacija, sa završenom osnovnom školom ili završenom srednjom školom u trajanju tri ili četiri godine i bez radnog iskustva. Kako je riječ o Paketu mjera javnog rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nezaposlene osobe moraju ispunjavati uvjete koji su njima propisane, odnosno riječ je o osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Osobe koje se odluče prijaviti i zadovolje uvjete bit će zadužene za uređenje javnih površina na području Grada Požege i prigradskih naselja, odnosno, obavljanje poslova ručnog čišćenja – uklanjanje korova, trave i druge vegetacije, kao i bojanje sprava na igralištima što će dodatno osvježiti igrališta na kojima će, kroz naredni period, vrijeme provoditi mnoge obitelji s djecom.
Za prijavu na Javni poziv potrebno je priložiti Javni poziv obvezne su priložiti:
– pisanu zamolbu
– dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice ili osobne iskaznice)
– dokaz o stručnoj spremi (presliku svjedodžbe)
– potvrdu (uvjerenje) o vremenu prijave u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
– osobe koje ostvaruju pravo na prijavu na ovaj Javni poziv bez obzira na duljinu prijave u evidenciju nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, trebaju uz gore navedeno, podnijeti i odgovarajući dokaz o svom statusu na koji se pozivaju.
Pisane zamolbe na Javni poziv, s traženim prilozima, dostavljaju se u roku osam dana od dana objave Javnog poziva na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnoj službi Požega, preporučeno poštom ili osobno, na adresu: Grad Požega, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom: „PRIJAVA NA JAVNI POZIV – JAVNI RAD 2022“.

Detalji o uvjetima javnog rada i ciljanim skupinama dostupni su na: https://mjere.hr/katalog-mjera/javni-rad/, a sve dodatne obavijesti mogu se dobiti na tel. br. 034/311-320.

Javni poziv …

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Vezano
Vezano