Search
Close this search box.

GRADONAČELNICA MARIJA ŠARIĆ “Korak po korak radimo na realizaciji planova mjesnih odbora na području Pleternice”

Radovi u mjesnim odborima na području Pleternice u punom su jeku pa je tako dovršena betonska kineta kanala u Srednjem selu koja će spriječiti odron ceste te je uređen i centralni prostor oko križa.
– Temeljem planova mjesnih odbora nastavili smo s ulaganjima i korak po korak radimo na njihovoj realizaciji. Osim Srednjeg sela aktivno je bilo i u Zarilcu gdje smo asfaltirali cestu oko ribnjaka te završili uređenje Društvenog doma – ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Osim samih radova po selima rješavaju se i potrebe udruga, klubova i društava na području Pleternice. Također su započeli i radovi na mjesnom groblju Frkljevci-Kadanovci na izgradnji staza te planiranju novog djela groblja.
– Nakon postavljanja ograde došao je red i na izgradnju staze i time završavamo bitna ulaganja na ovom groblju čime je stvoren jedan dostojanstven prostor za posjet našim najmilijima. Što se tiče daljnjih radova predstoji nam nešto veseliji zadatak, a to je uređenje prostora iza Vatrogasnog doma gdje smo već postavili dječje igralište i zasadili stabla, a želja nam je urediti i staze kako bi tamo bio jedan krasan mali park – zaključuje Šarić.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano