Search
Close this search box.

GRADSKA TRŽNICA PLETERNICA Sudjelujte u foto natječaju ”Vremeplov zdravih navika”

Gradska tržnica Pleternica pozvala je građane da sudjeluju u foto natječaju natječaju ”Vremeplov zdravih navika” kojega organizira. Radi se o izboru starih fotografija pleterničkog ženskog pijaca i stočnog vašara.

Imate li starih fotografija ova dva mjesta, pošaljite ih do 13.veljače na trznica@pleternica.hr ili poštom na adresu Trg hrvatskih branitelja 1, 34310 Pleternica. Fotografije se prikupljaju sa ciljem formiranja izložbe unutar novog objekta tržnice, a sudionik koji pošalje najviše fotografija i sudionik koji osvoji najviše lajkova biti će nagrađeni poklon paketom.

Uvjeti natječaja:
• Fotografije trebaju biti iz vremena prije 2010. godine
• Fotografija mora biti uslikana u Pleternici: ženski pijac ili stočni vašar
• Vlasnik fotografije predajom fotografije na natječaj ustupa pravo Gradskoj tržnici Pleternica i Gradu Pleternica na daljnje i neograničeno korištenje, ispunjavajući prijavnicu kojom isto potvrđuje
• Fotografije se mogu predati od 6. 2. do 13. 2. slanjem na e-mail uz skeniranu prijavnicu ili na cd-u, te slanjem poštom fotografije i prijavnice (fotografije poslane poštom nakon digitalne obrade biti će vraćene pošiljatelju u izvornom obliku kroz 60 dana)
• Na natječaju mogu sudjelovati svi bez obzira na mjesto stanovanja

Izvor: Gradska tržnica Pleternica

Vezano
Vezano