Search
Close this search box.

GRADSKA TRŽNICA PLETERNICA Započinje održavanje ‘sajmenog dana’ – građani žele sajam antikviteta i buvljak!

Od početka rada nove Gradske tržnice Pleternica na njoj se povremeno organiziraju razna događanja čiji je cilj privući što više i prodavača i kupaca. Tako na tržnici svoj štand ima Poduzetnički centar na kojemu se mogu dobiti informacije o aktualnim natječajima EU a održani su i izbori za najbolji domaći ajvar, pekmez, sušenu kobasicu…Uskoro se započinje s još jednim događanjem.
– Bit će to sajmeni dan koji će se održavati svake druge subote. Želja nam je da ljudi i subotom dolaze prodavati i kupovati na tržnici. Ovi sajmovi bit će različitog tipa i s njima ćemo pokušati privući ovu ‘drugu publiku’ pa da onda usput kupe i proizvode na tržnici. Prije nego sajmeni dan krene, proveli smo anketu među građanima preko facebook profilu Gradske tržnice Plreternica, u kojoj smo pitali ljude kakve oni sajmove žele. Ono što me jako iznenadilo, puno njih želi prigodne sajmove tipa sajam jabuka i slično ali, žele i buvljak. Dosta interesa ima i za sajam antikviteta. Prema željama građana ćemo složiti program i pokušati svake druge subote organizirati neki drugačiji sajam – objasnila je gradonačelnica Marija Šarić.
Prvi sajmeni dan na Gradskoj tržnici Pleternica trebao bi se održati u subotu 12.veljače, a prije toga, u srijedu 2.veljače na tržnici će također biti prigodni program no, o sadržaju tih zbivanja – drugom prilikom.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi