Search
Close this search box.

GRADSKA TRŽNICA U PLETERNICI Svečano otvorena ribarnica-svakodnevna ponuda riječne i morske ribe

U Pleternici je u prostoru Gradske tržnice otvorena suvremena ribarnica ”Sharan boys” u kojoj će posjetitelji s gradskog područja moći svakodnevno kupovati više vrsta riječne i morske ribe. Obraćajući se stanarima tržnice na otvorenju ribarnice, gradonačelnica Marija Šarić je istaknula kako je ovaj objekt izgrađen upravo zbog svih njih koji ovdje trebaju pronaći svoje mjesto i  ponuditi svoje proizvode.

-Cilj nam je da naši stanovnici kupuju lokalne proizvode i tako pomognu svima vama koji prodajete na tržnici i da ne morate tražiti drugo mjesto za prodaju, pokazujući tako ono čime se bavite. Otvorenje ribarnice je nešto novo o čemu smo maštali i to je jedan iskorak za Grad Pleternicu. Pozivam sve stanovnike na gradskom području da dođu ovdje i kupe domaće proizvode svaki dan, a posebno srijedom i subotom, kada su prisutni i ostali izlagači-poručila je gradonačelnica.

Obraćajući se nazočnima, mladi suvlasnik ribarnice Rok Tonkić iz Brodskog Varoša zahvalio je Gradu na ustupljenom prostoru i mogućnosti proširenja ponude te kazao kako on i otac Antun imaju veliko iskustvo s ribom.-Ribarnicu imamo i na Gradskoj tržnici u Slavonskom Brodu, a ponuda je ista kao i ovdje. Bit će više vrsta riječne i morske ribe,  moći će se i naručiti utorkom te već u četvrtak kupiti na tržnici, a radno vrijeme je od 7 do 13 sati-kazao je R. Tonkić. Tijekom otvorenja posjetitelji su mogli kušati suhomesnate proizvode, čvarke i sireve te rakiju , vino i kolače domaćih proizvođača koji  imaju svoj prostor u sklopu tržnice.

Tekst i foto:  I. Tomić

 

 

 

 

 

 

 

Vezano
Vezano