Search
Close this search box.

GRADSKI MUZEJ POŽEGA Održan prvi Muzejski happy hour – pozvani ste ponovo u četvrtak!

U Gradskom muzeju Požega održan je prvi Muzejski happy hour. Okupilo se 10-ak posjetitelja koje je kroz postav proveo kustos pedagog Matej Peharda. Posjetitelji su vidno uživali u istraživanju povijesti i bogate baštine koju čuva naš Muzej. Uz Muzejski happy hour moramo istaknuti kako je u sklopu Interreg projekta Baština koja spaja! Gradski muzej Požega i Požešku kuću posjetila grupa učenika iz Subotice zajedno sa svojom pratnjom te su aktivno sudjelovali u obilasku i znatiželjno proučavali sve sadržaje koje Muzej nudi.

Podsjećamo građane da Muzejski happy hour ima za cilj aktivirati sve članove zajednice. Što znači da je svakog prvog četvrtka u mjesecu besplatan ulaz za sve one koji dođu u Muzej od 15 do 16 sati te će svake zadnje srijede u mjesecu posjetiteljima uz prethodnu najavu biti omogućen besplatan ulaz i stručno vodstvo u razdoblju od 17 do 18 sati.
Pozivamo sve sugrađane da posjete svoj muzej te iskoriste priliku da bolje upoznaju svoju povijest i kulturu.

Dragi sugrađani, koristimo priliku da Vas podsjetimo da ovaj četvrtak, 4. srpnja, možete besplatno posjetiti svoj Muzej u vremenu od 15 do 16 sati. Dođite, jer Muzej je dobra navika

Izvor: Gradski muzej Požega

Vezano
Vezano