Search
Close this search box.

GRADSKI MUZEJ POŽEGA Ugostili najmlađeg posjetitelja dosad!


Veselimo se obavijestiti Vas da smo imali posebno zadovoljstvo ugostiti i našeg najmlađeg posjetitelja dosad! Maleni Aron star je samo 2 mjeseca, a došao je u pratnji svoje prekrasne mame, mlade akademske umjetnice, rođene Požežanke, Mije Matijević Akrap.
Njegova majka oduševljena našim Muzejom poslala nam je prekrasan komentar na naš stalni postav koji donosimo u nastavku:
„Kada sam nedavno u medijima vidjela da se Gradski muzej Požega obnovio, dobila sam veliku želju posjetiti ga. Čim sam stigla k svojim roditeljima u rodni grad dojurila sam u muzej. Oduševljena sam stalnim postavom, njegovim suvremenim dizajnom, sadržajem, načinom na koji je izložen i lako razumljiv svakom posjetitelju, interaktivnošću i prekrasnom novoobnovljenom zgradom. Izvrsno je što manje sredine poput Požege dobivaju ovakve kvalitetne kulturne sadržaje. Jedva se čekam vratiti i veseli me vidjeti izložbe koje će muzej ugostiti.
Puno pozdrava, Mia Matijević Akrap “
Zahvaljujemo se Miji na prekrasnom komentaru i sretni smo što je Gradski muzej Požega mjesto koje može pružiti jedinstveno iskustvo za različite uzraste i cijele obitelji. Sigurni smo da će maleni Aron nastaviti i dalje u pratnji svojih roditelja posjećivati muzeje. Jedva čekamo ponovno ga ugostiti, možda sljedeći put dok bude u pratnji svoje mame na otvorenju njene izložbe u našem Muzeju.


Izvor: Gradski muzej Požega

Vezano
Vezano