Search
Close this search box.

GRADSKO KAZALIŠTE POŽEGA Predstavom “Tere i Luce” započele Kazališne ljetne večeri


Treće izdanje Kazališnih ljetnih večeri započelo je izvedbom predstave „Tere i Luce“ kazališta Planet art s Anjom Šovagović Despot i Natašom Janjić u glavnim ulogama. Program se odvija od 26. lipnja do 12. srpnja u kazališnoj dvorani i vanjskoj pozornici.
Izdvojeno događanje ove godine je premijera glazbeno povijesno dokumentarnog filma „Moć u glavi“ koja se održava 28. i 29. lipnja uz nastup grupa Flash i Rukopotezno povlačilo pod vodstvom Dalibora Platenika.
Prvog četvrtka u srpnju program donosi interaktivnu glumačko lutkarsku predstavu za djecu „Kako kaže…?“. Kazališni nokturno održava se 10. srpnja kada se čita i govori poezija Danijela Dragojevića. Posjetitelji će moći pogledati i jedinstvenu prvu dječju operu „Šumska kraljica“ koju će izvesti  Hrvatsko povijesno kulturno društvo „Jelačić“ iz Petrovaradina uz pratnju Muzičke škole „Izidor Bajić“ iz Novog Sada 11. srpnja.
Program će biti svečano zatvoren 12. srpnja komedijom „Pouzdani sastanak“ u izvedbi Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci i koncertom glumice Ružice Maurus na vanjskoj pozornici.
Informacije o predstavama mogu se dobiti na broj 099/273-1616 ili na marketing@gkp.hr te Facebook stranici Kazališne ljetne večeri. Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave. Ulaznice je moguće kupiti i putem sustava entrio.hr.

O otvorenju Kazališnih ljetnih večeri na facebook stranici Kazališta objavljeno je slijedeće: – U fotogaleriji koju smo za vas pripremili možete pogledati kako je prošlo otvorenje ovogodišnjih Kazališnih ljetnih večeri uz predstavu “Tere i Luce” u kojoj su Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić oduševile mnogobrojnu publiku. Iznenađenje večeri bila je glumica i producentica dr.sc. Vitomira Lončar koja od 2016. godine živi i radi u Kini.
Hvala svima na dolasku i vidimo se na sljedećim događanjima

Izvor: pozega.hr/ Gradsko kazalište Požega

Vezano
Vezano