Search
Close this search box.

GRADSKO KAZALIŠTE POŽEGA Završili Dani požeškog kazališta koncertom „Najljepše skladbe i pjesme sa Šokačke rapsodije“

Sinoć su završili 2. Dani požeškog kazališta, manifestacija koja je trajala od 10. do 28. ožujka, mjeseca u kojem je najviše dana posvećeno kazalištu. U požeškom kazalištu vjeruju kako će ova manifestacija postati tradicionalna, a prema uspješnom ostvarenju svih planiranih ovogodišnjih događanja i odličnom prijemu od strane požeške publike, za to postoje svi izgledi.
Zadnja priredba 2. Dana požeškog kazališta bio je koncert „Najljepše skladbe i pjesme sa Šokačke rapsodije“ koji je pred punom dvoranom izveo požeški dio velikog tamburaškog orkestra Šokačke rapsodije pod ravnanjem Saše Botičkog.
Publiku je na početku pozdravio dirigent Saša Botički i izrazio veliko zadovoljstvo što je požeški dio tamburaškog orkestra Šokačke rapsodije bio dio nedavno održanog tamburaškog glazbenog spektakla  u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu i prenio svoje dojmove i dojmove članova orkestra.
Program je bio sastavljen, kako i samo ime koncerta kaže, od najljepših skladbi i pjesama sa Šokačke rapsodije u vokalno instrumentalnim i instrumentalnim izvedbama na glazbeno iznimno visokoj razini. Razdragana publika izvođače je nagradila velikim pljeskom.

Tekst i foto: Pavle Bucić

Vezano
Vezano