Search
Close this search box.

HDZ-OVI KANDIDATI „I u idućem mandatu nastavit ćemo s ravnomjernim razvojem Požeško-slavonske županije“

“Usmjereni smo na zajedništvo, suradnju i kontinuitet razvoja cijele Požeško-slavonske županije“ – poručuju kandidati HDZ-ove liste za petu izbornu jedinicu – Antonija Jozić, Željko Glavić i Anamarija Blažević.
Krenuvši od istoka do juga, sjevera i zapada Požeško-slavonske županije nema grada, općine ni naselja u kojemu se ne događaju promjene, a događaju se zahvaljujući viziji Hrvatske demokratske zajednice koja je poručila da su svako naselje i svaki pojedini stanovnik jednako važni.
– Često ističem kako je recept za razvoj kontinuitet, zajedništvo i suradnja od lokalne, regionalne do nacionalne razine. Kada to sve isprepletemo, onda svjedočimo brojnim promjenama koje se događaju oko nas. U proteklih osam godina na području Požeško-slavonske županije otvoreno je dvije tisuće novih radnih mjesta, a dok stvaramo uvjete za daljnji rast gospodarstva, ulažemo i u otvaranje novih vrtića. Istaknut ću kako je u dva mandata HDZ-a na području Požeško-slavonske županije otvoreno preko 600 novih mjesta u vrtićima što je jamstvo sigurnosti našim obiteljima – poručila je HDZ-ova kandidatkinja, požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Požega kreće u milijunske projekte revitalizacije središnjeg trga i izgradnje atletskog stadiona. Atletski stadion gradit će se i u Velikoj, a u Pleternici i Jakšiću gradit će se Centri za starije za koje su osigurana sredstva.
Brestovac će dobiti dječji vrtić, u Čaglinu će se uspostavom Edukativnog kompleksa iskoristiti potencijal Sovskog jezera, Kuća graševine bit će kruna vinskog bogatstva Grada Kutjeva, a nove vrijednosti donijet će i obnova starog grada u Kaptolu.
Velike investicije događaju se i u zapadnom dijelu Požeško-slavonske županije. U Pakracu se kreće s izgradnjom Braniteljskog centra, a Lipik će se vratiti na kartu zdravstvenog turizma novim hotelom za kojeg je Vlada Republike Hrvatske već osigurala 18 milijuna eura.
– Svi projekti i programi proizlaze iz potreba građana. Svjesni toga da zdravstvene usluge mogu biti još dostupnije, Hrvatska demokratska zajednica provodi reformu zdravstva koja smanjuje liste čekanja. Uveli smo besplatne školske obroke, udžbenike i radne bilježnice, što kroz mjere Vlade što kroz gradove i općine, ali i osigurali potpore poduzetnicima i poljoprivrednicima uslijed tržišnih nestabilnosti – navodi.

Na taj način radit ćemo i dalje jer uvijek su nam jedini predmet interesa bili građani. I u idućem mandatu činit ćemo sve da opravdamo njihovo povjerenje i odgovorimo na sve izazove.
Za razliku od drugih, slogan HDZ-a: Za sve izazove!, rezultat je rada u protekle četiri godine, ali i jasan pokazatelj da smo spremni za sve što sa sobom donosi budućnost. Bili smo uz ljude u svim nedaćama, od problema s bujičnim vodama pa do olujnog nevremena, a nastavit ćemo s istim i dalje, jer mi nismo ti koji izlaze među građane i pričaju priče pred izbore, mi smo u suživotu s građanima svakoga dana. Vjerujem da kada se osvrnu oko sebe naši žitelji mogu vidjeti rezultate, a onda na temelju toga usmjeriti svoj glas nastavku ravnomjernog razvoja naše županije koji jamči Hrvatska demokratska zajednica.
Izvor: PROMO

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega