Search
Close this search box.

HKUD „VIJENAC” Nakon dvije godine ponovo u ‘svom’ prostoru ali – preuređenom!


Dvije godine članovi HKUD-a „Vijenac” djelovali su u neprimjerenom prostoru: premalom, bez sanitarnog čvora… no, od sinoć, sve se to promijenilo – vratili su se u ‘svoj’ bivši prostor u Staroj glazbenoj školi.
– Zgrada je izvana bila uređena ali je ravan krov prokišnjavao, voda je curila po zidovima, sve je bilo vlažno i pljesnivo…morali smo se iseliti. Sad je sve sređeno i ponovo smo u primjerenom prostoru, naravno, sretni smo zbog toga. Prostor ćemo dijeliti s Gradskim tamburaškim orkestrom ali, neće biti problema da uskladimo termine – rekla je zadovoljno predsjednica „Vijenca” Anka Dorbić.
Zbor, dodala je, trenutno ima dvadesetak članova koji se sad pripremaju za skori Susret zborova Slavonije i Baranje u Slav.Brodu. Nakon toga, krenut će pripreme i za božićni koncert.

Tekst: V.Milković
Foto: HKUD Vijenac

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…