Search
Close this search box.

HPD „GOJZERICA” POŽEGA Na 25. Kutjevačkom Martinju

Kad HPD Vidim iz Kutjeva organizira Martinjski izlet, tu dvojbe nema. Ide se i to u velikom broju! Dio ekipe se okupio ispred sjedišta društva dok nas je ostatak ekipe već čekao u Kutjevu! Možemo samo reći – kojiiiii daaaaaaan!!!
Po dolasku u Kutjevo, nadvilo se kišno nevrijeme koje je odgodilo polazak na staze, no nismo se dali smesti pa su neki otkrili pečene lepinje s vrhnjem i bijelim lukom, dok su drugi otkrili Superslava i Muštra vino. U svakom slučaju “aprooooved”! 🙂 I konačno u 11:00 sati krećemo. Kišne jakne, kabanice i kišobrani su bili osnovna oprema te smo se zaputili put planinarske staze kroz divne jeseni okupane vinograde. Kako to kod nas planinara obično biva, pozitivnom energijom prizvali smo sunce koje je ovaj dan pretvorilo u najbolji dan ikad!
Po povratku sa staza ponovno smo morali kušati slavonske delicije i koju kapljicu vina. I ne, ovo nije bio samo izlet na kojemu se jede i pije, već tipični Martinjski izlet na koji se definitivno vraćamo i sljedeće godine. Pozdravili smo se s prijateljima iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore te smo se zaputili svojim kućama, sretni, siti i veseli! Hvala ekipi iz HPD Vidim i Grada Kutjeva na organizaciji ovog izleta, bilo nam je fenomenalno! 

Do skorog viđenja, vaša HPD GOJZERICA 

Izvor: HPD Gojzerica

Vezano
Vezano