Search
Close this search box.

HPD „GOJZERICA” POŽEGA Održana godišnja skupština


Održana je godišnja izvještajna skupština HPD Gojzerica Požega, u prostorijama društva na adresi: R. Hrvatske 1C, Požega. Izvješća su podnijeli predsjednik, tajnik i blagajnica te Nadzorni odbor, iz kojih se može istaći veliki broj organiziranih izleta i dvije manifestacije u organizaciji društva te organizacija opće planinarske škole i školovanje vodiča te čuvara prirode.
Nakon toga je razriješen dosadašnji tajnik društva Damir Birgeš i na njegovo mjesto je imenovan Ante Mesić. Predsjednik je napomenuo da je dosadašnji tajnik razriješen na njegovu želju zbog privatnih obaveza te mu je zahvalio na dosadašnjem neiscrpnom radu, a skrenuo je pažnju na činjenicu da on ostaje i dalje aktivan u društvu, kao član Upravnog odbora. Nakon toga zahvalio je novom tajniku na preuzimanju ove funkcije i zaželio mu uspješan rad.
Pod idućom točkom usvojen je novi Statut društva, koji je usklađen s novim Zakonom o sportu. Poslije toga nagrađeni su zaslužni članovi društva i ostali partneri koji pomažu radu udruge. Od udruga i partnera nagrađeni su: Grad Požega, Općina Oriovac, Udruga slijepih i slabovidnih Požeško-slavonske županije, HPD HZZO Požega i Požeški-športski savez. Od zaslužnih članova društva nagrađeni su: Frano Barišić, Damir Birgeš i Višeslav Turković dobili su plakete HPS-a za doprinos planinarstvu, dok su: Martina Keller, Anita Savić, Karlo Tomljenović, Ante Bošnjak, Boro Jukić i Francisko Didović, dobili priznanje društva za posebno zalaganje i doprinos radu društva.
Za kraj programa Skupštini su se obratili gosti iz Udruge slijepih i slabovidnih osoba Požeško-slavonske županije, HPD Strmac Nova Gradiška, HPD HZZO Požega i Udruge Most 352 Oriovac te je predsjednica radnog povjerenstva Sanja Stojanović zaključila sjednicu. Nakon službenog dijela sjednice nastavilo se ugodno druženje uz razgovor i glazbu, potaknuto dobrom hranom i pićem te kolačima koje su pripremile vrijedne članice društva: Dijana, Žana i Tea.
Vidimo se do godine opet!

Izvor: Višeslav Turković
Predsjednik HPD Gojzerica Požega
kontakt: +38598760236

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu